Tökéletes segítség, sikeres vásárlás, maximális eredmény

Én manapság már azt mondom, hogy szinte semmin sem tudok meglepődni, hogy ha eladókról és szolgáltatókról van szó. A munkámban is nagyon sokszor találkozok ezzel a kereskedelmi réteggel, és azt kell mondjam, hogy ami annak idején jellemző volt, hogy maximális szolgáltatást és kedvességet kell adni a vásárló vagy ügyfél felé, annak se híre se hamva manapság már. Örülhet az ember hogy ha kiszolgálják, és bizony sokszor olyan érzésünk van, mint ha nekünk tennének szívességet azzal, hogy egyáltalán foglalkoznak velünk, pedig hát ennek bizony nagyon nem így kellene lennie. De az ember szépen lassan hozzászokik a rideg kiszolgáláshoz és a fancsari arcokhoz, és már nem is igazán keresi a minőségibb kiszolgálást a piacon.

Én azonban most bizony egy tökéletes kincsre bukkantam az almabazar.hu csapatának személyében, ők ugyanis hihetetlen meglepetésemre nagyon kedvesen fogadtak, figyeltek rám, a problémámra és minden kérdésemre és kérésemre, és hihetetlen korrekt tájékoztatást, és ami még ennél is fontosabb talán, perfekt árakat ajánlottak a használt alma piacon. Én ugyanis sosem akarom betenni a fiókba a régi telefonomat, mindig megpróbálok neki új  gazdát keresni, és bizony most már nem igazán találtam a környezetemben olyan embert aki rászorulna vagy aki megvenné, így új gazdát igyekszek találni neki.

Vagyis csak igyekeztem, hiszen az almabazar már megoldotta minden vágyamat. Egy kamasz lett a régi telefonom új gazdája. Neki hihetetlen élmény és hatalmas dolog, hogy ilyen iphone telefonja lehet, töredék áron, én pedig nagyon örülök az örömének, és persze annak, hogy igazából nagyon jó helyre került a készülékem és nem a fiókban fog heverni az idők végezetéig. Nem mellesleg még az új készülékemet is segítettek beszerezni, amivel még több terhet vettek le a vállamról.