Legnagyobb mumusunk

Amikor én négy éve úgy döntöttem, hogy elég a nagyvállalatok és multik világából, a főnökömből, a rossz munkahelyi légkörből és a folyamatos ellentétekből a munkahelyemen, megalapítottam a saját cégem és a saját lábamra álltam még nem gondoltam, hogy egy ennyire rögös útra lépek rá, mint ahogyan azt sem, hogy ez az út mégis ennyire élvezetes lesz számomra, és ekkora eredménye lesz négy év múlva.  Most már elmondhatom, hogy olyan projekteken dolgozom a cégemen belül, amelyek nem feltétlen a stabil működést és folyamatos eredményeket segítik elő, hanem pont hogy ezt az eredményt próbálom megtartani és kellemesebbé tenni a munkát és a légkört a munkavállalóim számára is. Kifejezetten nagy eredménynek és érdemnek tartom, hogy tényleg egy nagyon jó vállalati légkörben és hangulatban találják magukat a nálunk dolgozók, hiszen annak idején én pont emiatt váltottam, és ez mindig is elsődleges célom lesz, persze a megfelelően stabil és eredményes működés biztosítása mellett.

Most azonban körülbelül három hónapja nehéz időszak vette kezdetét a cég életében, mert belülről érezhetően hanyatlani kezdett a hatékonyság és az eredményesség. Fogalmam sem volt, hogy mi lehet az oka ennek a változásnak és beszélgetni kezdtem a munkavállalóimmal, akiknél mind egytől egyig azt vettem észre, hogy eltűnt a lelkesedésük és a motivációjuk. Nem igazán tudtam mire vélni ezt, viszont azt tudtam, hogy nagyon gyors segítségre van szüksége a cégnek ahhoz, hogy ez a változás ne indítsa el egy lejtőn és ne legyenek végzetes következményei.

Felkerestem éppen ezért a kogwheel csapatát és rövid egyeztetés és beszélgetés után nyilvánvalóvá is vált, hogy számunkra a megoldást a stresszkezelés jelenti majd. Bele is vágtunk a közös munkába és azt kell mondjam, hogy már szinte rögtön érezni is lehetett a hatását. Azóta egy hónap telt el, és már nem félek attól, hogy bármilyen lejtő is jön a cég életébe, sőt, azt kell mondjam, hogy úgy érzem, túl fogjuk szárnyalni az előre irányzott terveket. Hála a stresszkezelésnek és a Kogwheel csapatának.