Esti kikapcsolódás a habokban

A munkával töltött hosszú januári napok végén mindenki számára szükséges estenként egy kellemes kikapcsolódás, feltöltődés. Bevallom, én magam is sok mindent kipróbáltam az aktív pihenéstől kezdve az olvasáson, rejtvényfejtésen, filmnézésen át a sportolásig bezáróan, de rá kellett jönnöm, hogy az igazi kikapcsolódást egy kellemes fürdő biztosítja számomra. Kifejezetten imádok elmerülni a habokban, és perceken át csak pihenni, pihenni. Mindezt sokkal kellemesebbé tudja varázsolni a habfürdők változatos, csodálatos illata. Hosszú időbe telt, a míg ráakadtam az Avon termékei közül néhány számomra igen kellemes illatú tusfürdőre a pipereshop.hu oldalon. Kedvenceim közé tartoznak a gyümölcsös és vaníliás illatú termékek. A januári oldalon ráadásul számtalan termék akciós áron kapható.

Ilyen például a Bergamott és vanília illatú habfürdő, ami a kellemes illata mellett még a nyugodt alvást is biztosítja számomra. De emellett kedvező áron vásárolható meg az oldalról a bazsarózsa, valamint a vanília-őszibarack illa tusfürdő is. A kellemes fürdő után szüksége van bőrömnek a további kényeztetésre, amit a különleges illatú és változatos hatású testápolók segítségével tudom biztosítani. Ebben a hónapban ezek a termékek is akciósan megvásárolhatók.

Az egyik kedvencem az Antioxidáns hatású és hidratáló testápoló gránátalmával, mely 400 ml-s kiszerelésben hozzáférhető. Ennek a testápolónak van egy hidratáló kézkrémje is, és ami szuper hír, hogy most a két termék igen kedvező áron együtt megrendelhető a pipereshop.hu oldalról. És ha még mindig nem elég a kényeztetésből, tudok ajánlani mindenkinek egy szuper terméket: szebbnél szebb téli meleg zoknikhoz és meleg takaróhoz juthatunk hozzá néhány kattintással az oldalról szuper áron. Hölgyeim! Itt az alkalom arra, hogy meglephessük magunkat néhány kellemes minőségi termékkel, melyek segítségével akár fel is töltődhetünk a következő napra.